Bemutatkozás
 
Az Extrainter Kft nem csak banki magánhitelek (hitelkiváltás, lakáshitelek - piaci kamatozású lakáshitel, támogatott lakáshitel, életbiztosítással kombinált jelzáloghitel) ügyintézésével foglalkozik, hanem személyi kölcsönökkel, céges hitelekkel (folyószámlahitel, forgóeszközhitel, lombardhitel, magánbetéttel fedezett hitel, magáningatlan-fedezetű szabadfelhasználású hitel, beruházási hitel, vállalkozásfejlesztő hitel) és ingatlan lízinggel (zártvégű lízing, visszlízing) is.

Amennyiben felkeres bennünket, illetve interneten felveszi velünk a kapcsolatot, segítünk kiválasztani az Ön számára legkedvezőbb konstrukciót.
A hitelfelvételi folyamat során közreműködünk és segítünk, az igényléshez szükséges dokumentumok összeállításában.
Amennyiben nem tudunk az Ön igényének megfelelő hitelt ajánlani, abban az esetben a Partnerbankjainktól időpontot kérünk az Ön számára. Ebben az esetben személyreszólóan kerülnek a hitelkonstrukciók kialakításra (elsősorban kkv hitelek).
Ebben az esetben Önnek nem kell a banknál sorban állnia. Az előzetesen közölteknek megfelelően a bankot az Ön igényéről tájékoztatjuk, s az adott megoldásra a legmegfelelőbb hitelkonstrukciójú választ kapja.
Mi nem igérjük Önnek azt,
- hogy több száz termék közül képesek vagyunk az Ön számára a legmegfelelőbb hitelt választani,
- nem igérjük azt sem, hogy a benyújtott hitelkérelmi igénye alapján egy héten belül megkapja az igényelt hitelösszeget.
De azt igen, hogy
- a hitelkondíciók a piacon fellelhető hitelekkel szemben megálják a helyüket,
és ezen kívűl
- korrekt ügyintézést,
- titoktartást,
- gyors ügymenetet,
- teljeskörü tájékoztatást,
- a piacon fellelehető egyik legolcsobb hitelt,
- gyors előzetes hitelbírálatot,
- az igényelt hitelösszeg rövid idő alatti folyósítását.
 
Amennyiben hozzánk fordul:
- a hitelkérelem összeállításához szükséges dokumentumokat az Ön részére kipostázzuk, vagy
- az ön által megadott helyre kiszállítjuk, vagy
- személyesen Önnek átadjuk
 
Amennyiben nem tudunk az Ön igényének megfelelő hitelt ajánlani, abban az esetben a Partnerbanktól időpontot kérünk az Ön számára. Ebben az esetben személyreszólóan kerülnek a hitelkonstrukciók kialakításra (elsősorban kkv hitelek).
Ebben az esetben Önnek nem kell a banknál sorban állnia. Az előzetesen közölteknek megfelelően a bankot az Ön igényéről tájékoztatjuk, s az adott megoldásra a legmegfelelőbb hitelkonstrukcióju választ kapja.